Nominerte til Stormstipendet

Vi er stolte av å presentere de nominerte til Stormstipendet 2020. Her kan du se de nominerte og stemme på din favoritt. Avstemningen avsluttes fredag 28. august kl 12. 

Ingrid Vingelen-Digre

Ingrid er 17 år, og driver med sang, musikk og teater. I 2021 skal hun representere Norge i WCOPA (World Championship of performance art), og dersom hun vinner Stormstipendet vil det bli brukt til å finansiere denne deltakelsen.

Niklas Snefuglli Hansen

Niklas er 16 år, og er en klassisk pianist med drøm om å bli en pianist i verdensklasse. For å nå dette målet ønsker han å oppgradere øvingspianoet til et flygel og å delta på masterclass, og Stormstipendet vil bli brukt til dette formålet.

Margit Adde

Margit er 16 år, driver med slampoesi, og ønsker å kaste et lys på ung og scenisk litteratur. Hun ønsker å benytte Stormstipendet til å samle den unge litteraturen i en eller flere forestillinger for å vise hva unge mennesker tenker og føler.

Hermann Vannebo-Grønning

Herman er 17 år, og spiller valthorn i ulike ensembler og korps. I tillegg jobber han mye med komponering. Hvis han vinner Stormstipendet vil han bruke det til å videreutvikle seg som komponist slik at han kan leve av å være komponist i fremtiden.

Einar Jensen

Einar er 15 år, og drømmer om å bli studiotekniker. Han både synger, spiller flere instrumenter og skriver sine egne låter som han spiller i sitt eget studio. Hvis han vinner Stormstipendet håper han å kunne utvide lydstudioet og legge til rette for at han i fremtiden kan leve av å produsere musikk.