Nå lanserer vi veldig snart en ny og bedre mobilbank. Er du litt ekstra nysgjerrig, kan du få lov til å teste mobilbanken før alle andre.

I den nye mobilbanken vil du kunne utføre så godt som alle de samme oppgavene som du gjør i dagens mobilbank, og flere nye funksjoner er på vei. I tillegg vil du oppleve forbedringer og få nye funksjoner:

 • Sett favorittkonto for å enklere se saldo og utføre kjappe betalinger
 • Mye lettere å se og betale nye eFaktura direkte på forsiden
 • Bedre oversikt over transaksjoner på konto og betalinger til forfall
 • Kredittkort vises i kontooversikten på forsiden
 • Mer brukervennlig og universelt utformet design

Hva forventer vi av deg som mobilbanktester

 • Ta den nye mobilbanken i bruk slik som du bruker dagens mobilbank. Den nye mobilbanken er like trygg som den gamle, og betalinger du legger inn vil bli utført som normalt. Du vil fortsatt ha dagens mobilbank tilgjengelig om det skulle oppstå problemer.
 • Dersom du opplever feil eller får problemer ønsker vi å høre fra deg. Du gir oss tilbakemelding om dette direkte i appen. Og hvis du liker den nye mobilbanken hører vi så klart gjerne fra deg om dette også!

Slik kommer du igang

 1. Du må først laste ned appen "TestFlight" - den nye mobilbanken ligger ikke åpent i AppStore. Klikk på linken "Last ned TestFlight" som du finner nederst på siden. Her vil du finne beta-versjonen av den nye mobilbanken. Det er viktig at du gjør dette på mobiltelefonen du ønsker å installere mobilbanken på.

 2. Når du har lastet ned TestFlight-appen trykker du nok en gang på "Last ned TestFlight"- linken. TestFlight vil nå åpne seg med visning av "Eika Mobilbank" som nedlastingsalternativ.

 3. Mobilbanken blir nå installert og er klar til å tas i bruk
   

PS! Det er kun mulig å bli mobilbanktester dersom du har en iPhone, men om ikke lenge åpner vi opp så alle kan prøve den nye mobilbanken.