Vi ønsker å bidra til å redusere risikoen for spredning av koronaviruset. Vi har derfor besluttet å stenge alle kontorer for ikke planlagt besøk fra og med torsdag 12. mars. Dette fører til at dørene til banken vil være stengt, men at møter som avtales kan gjennomføres. Dersom besøkende kjenner på symptomer eller er i karantene må banken kontaktes.

Det vurderes løpende hvor lenge dette tiltaket varer.

Digitale løsninger som mobilbank og nettbank vil være i normal drift. Det vil også minibanker og innskuddsautomater. Kunder oppfordres derfor til å bruke slike løsninger i så stor grad det lar seg gjøre, men banken vil også være behjelpelig på telefon og via digitale kanaler.

Omsorg for kunder og lokalsamfunn

Vi har alltid vært opptatt av omsorg for kunder og lokalsamfunn. Når det oppstår en slik krise som vi opplever nå,  er vi opptatt av å begrense konsekvensene for privatpersoner, næringsliv og lokalsamfunn. I en slik ekstraordinær situasjon kan det oppstå behov for god økonomisk rådgivning og finansielle løsninger.

Vi oppfordrer deg derfor om å ta kontakt med din rådgiver dersom du er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien som følge av krisen.

Kontaktinformasjon

Telefon kundeservice: 72498000
E-post kunderservice: post@orklasparebank.no