Elisabeth Haug, nestleder i Vipps, er ikke i tvil om at bedrifter som tar betalt med Vipps får en merverdi. - Betalingen blir enklere, og vi tror det kommer til å gi seg utslag i mer fornøyde kunder og mer salg, sier Haug.

Enklere betaling – mer fornøyde kunder

Daglig har Vipps rundt 300 000 transaksjoner, og så langt har omtrent 45 000 bedrifter, lag, foreninger og andre aktører tatt i bruk Vipps for å ta betalt.


- Jeg er ikke i tvil om at bedrifter som tar betalt med Vipps får en merverdi. Betalingen blir enklere, og vi tror det kommer til å gi seg utslag i mer fornøyde kunder og mer salg. - Elisabeth Haug 

- Folk er lut lei av å fylle ut lange rekker med kontaktopplysninger og kortinformasjon. Vi ønsker å gjøre betaling og overføringer enkelt, og har erklært krig mot utfylling av kontrollnummer, CSC-kode og KID-nummer. Hvis du bruker Vipps ligger alle opplysningene allerede i appen, og det eneste du trenger er et Vippsnummer, forteller Haug.

Med stadig økende etterspørsel etter enklere og mer smidige betalingsløsninger, er derfor Vipps en smart betalingsløsning for bedrifter.

Her er en oversikt over de ulike løsningene Vipps tilbyr for bedrift:

Vipps Bedrift

Med Vipps Bedrift er det enkelt for kundene dine å betale, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og får pengene rett inn på konto.

Registrer deg for Vipps Bedrift.

Vipps Faktura

Gammeldags papirfaktura er dyrt, tungvint og unødvendig. Vipps Faktura er raskere, enklere og mer lønnsomt for din bedrift, og gjør kjøpsopplevelsen bedre for dine kunder.

Les mer om Vipps Faktura.

VippsGO

VippsGO er skreddersydd for små butikker, og for lag og foreninger som har en kiosk eller et utsalgssted. Kunden kan bestille og betale før de kommer til kassa – mobilbetaling i sin aller enkleste form.

Les mer om VippsGO.

Vipps i nettbutikk eller app

Alt kunden din trenger er mobilen for å betale. Det er ikke behov for kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode.

Les mer om betaling i nettbutikk med Vipps.

Har du spørsmål? Vi hjelper gjerne! Kontakt oss.