Høstferien er her og mange barn gleder seg til ei uke med mye moro. Ta med de små på museum, fornøyelsespark eller til dyreparken i nærheten. I perioden 1. - 31. oktober er det nemlig rimeligere å finne på noe gøy med de små.

Slik får du rabatten
5 % rabatt får du når du kjøper billetter til opplevelsesparker, museum, akvarium, dyreparker registrert med følgende bransjekoder:

  • 7991 - Turistattraksjoner og utstillinger
  • 7996 - Fornøyelsesparker, karneval, sirkus
  • 7998 - Akvarium, dyreparker
  • 7999 - Fritid, ikke annetsteds klassifisert

Husk at du må være påmeldt i rabattprogrammet og betale med ditt Eika Kredittkort for å få rabatten.

Ennå ikke meld deg på? Du kan registrere deg her.


Det viktige med den lille skriften

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2.500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Ennå ikke fått kredittkort fra oss?
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.

God fornøyelse for store og små!